[HD-Filmek] A Bajnok és A Kölyök 【1992】Online Teljes Film Magyarul Ingyen

Rating: 4.9
A bajnok és a kölyök

A bajnok és a kölyök

A bajnok és a kölyök Teljes Film Magyarul Barry nincs könnyű helyzetben. Az apjával, aki komputeres szakember, él együtt Texasban. Nemcsak az egészségével van baj – hiszen asztmás -, hanem az iskolával és a barátokkal is. Egyetlen öröme az életben az, ha arról álmodozik, hogy Chuck Norris a barátja. Annyira tiszteli a híres színészt, hogy még karatézni is elkezd és arra készül, hogy egy nap találkozik képzeletbeli barátjával.

 • Kiadás: 1992-12-17
 • Termelés: Vision PDG / Gallery Films /
 • Megjelenési dátum:US 1992-12-17
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A bajnok és a kölyök
 • Műfaj: Akció Kaland Dráma Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A bajnok és a kölyök teljes film

Néz A bajnok és a kölyök Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A bajnok és a kölyök film

Directeur de film et équipage derrière A bajnok és a kölyök

 • Aaron Norris/Director
 • Galen Thompson/Screenplay
 • Lou Illar/Screenplay
 • Chuck Norris/Producer
 • Alan Silvestri/Compositors

A bajnok és a kölyök – Filmszínészek és színésznő

 • Beau Bridges/Jerry Gabrewski
 • Jonathan Brandis/Barry Gabrewski
 • Chuck Norris/Himself
 • Mako/Mr. Lee
 • Julia Nickson/Noreen Chan
 • Joe Piscopo/Kelly Stone

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A bajnok és a kölyök teljes film,néz A bajnok és a kölyök film online ingyen HD, Letöltés A bajnok és a kölyök teljes film 720p hd, A bajnok és a kölyök film online ingyen magyar szöveggel, watch A bajnok és a kölyök movie online full version, A bajnok és a kölyök full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

6.5

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

6.7

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Folytatódnak Po, a legendás kung-fu harcos panda kalandjai, melyek során két hatalmas, ámbár egymástól nagyon különböző kihívással kell szembenéznie: míg az egyik természetfeletti, a másik sokkal inkább személyes ügy, azonban Pónak mindkettőt illetően helyt kell állnia. Ez pedig ezúttal sem bizonyul könnyű feladatnak.

7.6

A Shaolin 36 próbatétele

A Shaolin 36 próbatétele

Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcművészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcművészet tökéletesítésére teszi fel és erőfeszítései révén ő lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyőzi.

CategoriesEgyéb