[HD-Filmek] Thor: Ragnarök 【2017】Online Teljes Film Magyarul Ingyen

Rating: 7.5
Thor: Ragnarök

Thor: Ragnarök

Thor: Ragnarök Teljes Film Magyarul Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

 • Kiadás: 2017-10-25
 • Termelés: Marvel Studios / Walt Disney Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2017-10-25
 • A film költségvetése:$180,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Thor: Ragnarök
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Thor: Ragnarök teljes film

Néz Thor: Ragnarök Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Thor: Ragnarök film

Directeur de film et équipage derrière Thor: Ragnarök

 • Jay Oliva/Storyboard
 • Craig Kyle/Writer
 • Christopher Yost/Writer
 • Taika Waititi/Director
 • Shannon Mills/Supervising Sound Editor
 • Jasin Boland/Still Photographer

Thor: Ragnarök – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Hemsworth/Thor
 • Tom Hiddleston/Loki
 • Cate Blanchett/Hela
 • Idris Elba/Heimdall
 • Jeff Goldblum/Grandmaster
 • Tessa Thompson/Scrapper 142 / Valkyrie

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Thor: Ragnarök teljes film,néz Thor: Ragnarök film online ingyen HD, Letöltés Thor: Ragnarök teljes film 720p hd, Thor: Ragnarök film online ingyen magyar szöveggel, watch Thor: Ragnarök movie online full version, Thor: Ragnarök full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

CategoriesEgyéb